LIGA PRVAKA NA MAXTV-U

Evo gdje možete gledati Dinamo kod PSG-a i Modrićev Real!

06.11.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Osim susreta zagrebačkog Dinama i PSG-a u Parizu, u utorak ćemo od utakmica 4. kola Lige prvaka moći gledati čitav niz atraktivnih dvoboja, koje možete ekskluzivno gledati na MAXtv-u, ali i na MAXtv Sat

No ako nemate MAXtv, nudimo vam druge mogućnosti gdje i kako pratiti najbolje klubove u ovom elitnom europskom klupskom natjecanju.

Osim gostovanja 'modrih' na Parku prinčeva najatraktivnija utakmica večeri svakako je sudar madridskog Reala i dortmundske Borussije na stadionu Santiago Bernabeu gdje će participirati naši reprezentativci Ivan Perišić i Luka Modrić. S obzirom na odličnu utakmicu u posljednjem kolu španjolske lige te ozljedu Khedire, Luku Modrića očekujemo vidjeti u početnom sastavu, a Ivan Perišić svoju će priliku vrlo vjerojatno čekati s klupe za pričuve.

GDJE GLEDATI LIGU PRVAKA?

Ekskluzivno nogometnu Ligu prvaka možete gledati na MAXtv-u te MAXtv Sat, ali to nisu jedine mogućnosti.
Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose svih utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala.
Sve utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja Lige prvaka. Korisnici MaxTV To Go usluge (web & mobile usluga) također mogu utakmice, sažetke i sve što nudi ta usluga gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.
Liga prvaka dostupna vam je u svakom trenutku!
No treba reći kako Match.tportal.hr nudi i utakmice Uefine Europske lige te MAXtv Prve lige.

Može li Dinamo kopirati igru St. Etiennea i iznenaditi PSG na Parku prinčeva, kao što je to učinio francuski klub slavne prošlosti? Hoće li Ante Čačić izvući 'kakvog zeca iz šešira' i iznenaditi Carla Ancelottija te u Zagreb donijeti barem bod? Odogovore na ta, i sva druga pitanja vezana uz utakmicu Dinama u Parizu, možete saznati prateći prijenos na televizijskom programu Arenasport 1.

Na programu programa Arenasporta 2 i 3 bit će utakmice Grupe D, koja se i prije početka utakmica opravdano prozvala 'Skupinom smrti'.

Dinamo - PSG 0:2

Madridski Real na Santiago Bernabeu tražit će iskupljenje nakon poraza od 2:1 u Dortmundu, dok će City protiv Ajaxa tražiti u Manchesteru posljednju slamku spasa za prolazak u osminu finala (u Amsterdamu su izgubili 3:1!), nakon što su u prve tri utakmice sakupili samo jedan bod. City u prvih deset kola engleskog prvenstva još ne zna za poraz, ali su ih zato u Ligi prvaka već pretrpjeli dva u početna tri kola.

Na Arenasportu 4 moći ćete pratiti konferencijski prijenos sa sažecima svih utakmica, dok će u prijenosu igrati Schalke i Arsenal. U prvoj su utakmici na Emiratesu njemački igrači šokirali domaćine, te ostvarili pobjedu 2:0, u utakmici gdje je domaća ekipa dobrim dijelom djelovala potpuno anemično.

Nema dvojbe, Liga prvaka ponovo nam donosi vrhunski nogomet i mnoga uzbuđenja.

Dodajmo još kako sve sažetke i golove 4. kola Lige prvaka možete vidjeti na Uefinoj podstranici tportala, a cijele utakmice na kanalima Arenasporta (samo korisnici MAXtv-a).

Raspored 4. kola Lige prvaka (utorak)
skupina A: Paris SG – Dinamo Zagreb (20,45 sati, Park prinčeva), Dinamo Kijev - Porto

skupina B: Schalke 04 - Arsenal, Olympiakos - Montpellier

skupina C: Anderlecht - Zenit, Milan - Malaga

skupina D: Manchester City - Ajax, Real Madrid - Borussia Dortmund