RESPEKT I ŽELJA

Zbog ovog je pogleda Halilović oduševio sve

26.10.2012 u 10:40

Bionic
Reading

Dinamov 'wunderkind' Alen Halilović top-tema je brojnih svjetskih medija. Naravno, i maksimirskih ureda, jer braća Mamić žale što trener Čačić 'malome' nije dao veću minutažu protiv PSG-a kako bi dokazao svoju 'vrijednost'. No osim potezom s loptom, Halilović je oduševio i pogledom u velikog Ibrahimovića, iz kojeg se je dalo iščitati - i ja bih htio biti kao ti. Ako nastavi ovako - na dobrom je putu

Veća vijest od rezultata Dinama i PSG-a, koji je ionako bio očekivan, stranim je medijima debi Alena Halilovića u Ligi prvaka. Iako je odigrao tek 200-tinjak sekundi u elitnom natjecanju, činjenica da je to napravio sa samo 16 godina nije promaknula strancima koji znaju da je dečko već neko vrijeme na meti velikana.

'Jasno je zašto ga žele Real Madrid i Manchester United', pišu francuski mediji, a slično tvrde i španjolski.

'Uvođenjem djeteta u takvu utakmicu jasno pokazuje kakav potencijal ono ima. Dinamo sigurno neće oklijevati ako dođe prava ponuda', piše AS.

Ono čime je oduševio Španjolce je stisak ruke i pogled ka Zlatanu Ibrahimoviću. Nakon završetka utakmice Dinamov je dragulj pomalo bojažljivo došao pozdraviti jednog od najboljih svjetskih nogometaša, 15 godina starijeg.

'Pogledajte kako Halilović gleda Ibrahimovića, to je kombinacija divljenja i strahopoštovanja', piše AS.