2:0 ZA FRANCUZE

Pogledajte šou Ibrahimovića i PSG-a na Maksimiru

25.10.2012 u 00:34

Bionic
Reading

Superbogati i rastrošni PSG nije imao puno problema na Maksimiru. Predvođeni izvrsnim Zlatanom Ibrahimovićem, nogometaši iz Pariza slavili su protiv Dinama sa 2:0

Dinamo ipak nije uspio stići do prvog gola ili boda u ovosezonskoj Ligi prvaka. Francuski PSG svladao je u 3. kolu skupine A nogometne Lige prvaka 'modre' na Maksimiru pogocima 2:0 Zlatana Ibrahimovića u 33. i Jeremyja Meneza u 43. minuti, te propustivši još nekoliko mat pozicija za uvjerljiviji trijumf.

Dinamo nije uopće odigrao loše, no očit je nedostatak još jednog kreativca u veznom redu, te napadača koji će i polupriliku pretvoriti u opasnost po protivničkog golmana. 'Modri' jednostavno nemaju kvalitetu za pariranje tako kvalitetnim momčadima kakve su Porto, PSG i kijevski Dinamo pa ni ne čude sva tri poraza od 0:2 u dosadašnjem tijeku natjecanja.


Nažalost, uza sve PR spinove, molbe nogometaša, nagradne igre Uprave kluba, apele trenera Ante Čačića, na Maksmiru se nije skupilo više od 10.000 navijača.

Hrvatskom prvaku do kraja sudjelovanja u ovosezonskog Ligi prvaka predstoje još tri utakmice: za dva tjedna u gostima kod PSG-a, zatim ponovno u gostima protiv Porta, te na kraju domaća utakmica s kijevskim Dinamom. U dosadašnjem tijeku natjecanja od svakog od spomenutih suparnika 'modri' su izgubili s po 0:2.

U kratkom sažetku s maksimirske utakmice svakako valja obratiti pažnju na igru i udarce velikog Ibre, te na posljednju minutu utakmice kad je Dinamo zaista bio nadomak počasnom pogotku.