NASLUĆUJEMO LI SMJENU?

Zoran Mamić javno 'poludio' na Antu Čačića

24.10.2012 u 20:16

Bionic
Reading

'Ante Čačić složio je momčad s kojom nisam zadovoljan', četiri puta ponovio je tu tvrdnju u mikrofon Mile Horvat Dinamov sportski direktor Zoran Mamić

Zoran Mamić, sportski direktor Dinama i definitivno drugi najmoćniji čovjek kluba, javno je izrazio svoje nezadovoljstvo postavom koju je za PSG složio trener Ante Čačić. Četiri je puta ponovio svoje neslaganje s postavom, usput pripomenuvši kako je ipak Čačićevo trenersko pravo odrediti tko će i kad igrati.

'Nikako se ne slažem s postavom koja će istrčati protiv PSG-a, mislim da nas je povijest naučila da s takvom formacijom ne možemo dobro proći. No Čačić je trener i od odlučuje o tome tko igra. Ovo je suprotno svemu što igramo cijele sezone, ne možemo preko noći prebaciti na drugu taktiku. Nisam sretan, ali trener je taj koji odlučuje. On je s njima svaki trening i najbolje zna. Vidjet ćemo nakon utakmice. Mislim da trebamo agresivnije, bez obzira što je preko puta PSG', kazao je vidno uzrujani Zoran Mamić u mikrofon Mile Horvat uoči starta susreta na Maksimiru.

Problem bi mogla biti odluka da ne igra Tonel, da je u momčadi mladi Brozović, da je Vida prebačen u vezni red, a da je Čop sam u napadu.

Evo i postave Dinama na koju mlađi brat Mamić ima toliko primjedbi: Kelava - Vrsaljko, Puljić, Šimunić, Pivarić - Vida, Brozović, Kovačić - Sammir, Ibanez - Čop.