NOGOMET NA MAXTV-U

Gdje danas gledati Ligu prvaka?

23.10.2012 u 17:19

Bionic
Reading

Nakon trotjedne pauze zbog odigravanja kvalifikacija za SP 2014, u utorak će se igrati prve utakmice novog kola Lige prvaka. Derbija je puno, a evo i gdje možete gledati prijenose

Gdje gledati Ligu prvaka

Ekskluzivno nogometnu Ligu prvaka možete gledati na MAXtv-u te MAXtv Sat, ali to nisu jedine mogućnosti.

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose svih utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala.

Sve utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja Lige prvaka. Korisnici MaxTV To Go usluge (web & mobile usluga) također mogu utakmice, sažetke i sve što nudi ta usluga gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.

Liga prvaka dostupna vam je u svakom trenutku!

No treba reći kako Match.tportal.hr nudi i utakmice Uefine Europske lige te MAXtv Prve lige.

Osim utakmice Dinama i PSG-a koja je na rasporedu u srijedu, ovog tjedna nas očekuje i sva sila sjajnih susreta u elitnom europskom natjecanju, Ligi prvaka, koje možete ekskluzivno gledati na MAXtv-u, ali i na MAXtv Sat. No, ukoliko nemate MAXtv nudimo vam druge mogućnosti gdje i kako pratiti najbolje klubove.

Treće kolo najcjenjenijeg svjetskog klupskog nogometnog natjecanja otvorit će u utorak Spartak i Benfica na stadionu Luzhniki u Moskvi, a u večerašnjim terminima derbi će se igrati u ukrajinskom Donjecku gdje će Šahtar naših Darija Srne i Eduarda da Silve ugostiti aktualnog prvaka Europe, londonski Chelsea.

Zanimljivu utakmicu možemo očekivati i u Lilleu, gdje će domaća momčad imati težak zadatak pokušati doći do prvih bodova protiv možda i najuvjerljivije momčadi u Europi ovoga trenutka, minhenskog Bayerna.

Braga će na Old Traffordu imati tešku zadaću otrgnuti bod(ove) domaćem Manchester Unitedu, a najveću opasnost po gostujućeg golmana, tradicionalno, stvarat će dvojac Wayne Rooney i Robin van Persie.

Jedini dvoboj koji će se odigrati u utorak, a u kojem ćemo na terenu vidjeti dva bivša europska prvaka, odnosi se na sraz Barcelone i Celtica. Celtic se tim trofejem okrunio 1967, kada su senzacionalno pobijedili milanski Inter, dok je Barcelona trijumfirala dosad četiri puta, od čega tri puta u posljednjih osam godina.


U preostalim utakmicama koje su na rasporedu u utorak sastat će se bjeloruski Bate i španjolska Valencia, danski Nordsjælland i talijanski velikan Juventus te turski Galatasaray i rumunjski Cluj za koji igra i naš Saša Bjelanović.

Skupina E: Nordsjaelland - Juventus (20.45), Šahtar - Chelsea (20.45)
Skupina F: BATE Borisov - Valencia (20.45), Lille - Bayern (20.45)
Skupina G: Spartak Moskva - Benfica (18.00), Barcelona - Celtic (20.45)
Skupina H: Galatasaray - CFR Cluj (20.45), Manchester United - Braga (20.45)

Konferencijski prijenos svih utakmica Lige prvaka bit će na kanalu Arenasport 4 gdje će biti prijenos susreta Lilla i Bayerna, dok će Šahtar i Chelsea biti prenošen na Arenasportu 2, Manchester United i Braga na Arenasportu 3, a Barcelona i Celtic na Arenasportu 1. Sve utakmice na rasporedu su u 20.45 sati, osim susreta u Moskvi (Spartak - Benfica) koji počinje u 18 sati s prijenosom na Arenasportu 1.