JOSEOVA 'PODRŠKA'

Mourinho: Modriću nedostaje samopouzdanja

03.10.2012 u 12:37

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Reala ove srijede gostuju na Amsterdam Areni kod Ajaxa, u ogled 2. kola Lige prvaka. Lako je moguće da opet od prve minute u dresu Reala zaigra hrvatski nogometaš Luka Modrić

Kao protiv Seville, u zadnjem prvenstvenom ogledu, Modrić bi mogao zaigrati na poziciji zadnjeg veznog igrača. Tada, protiv Seville, ušao je u momčad od prve minute umjesto Xabija Alonsa, a ovom bi prilikom mogao zamijeniti Samija Khediru koji je zbog ozljede upitan za nastup protiv Nizozemaca.

Prije odlaska u Amsterdam trener Reala Jose Mourinho je španjolskim novinarima govorio o nekim svojim igračima, a dotaknuo se i Modrića. Bio je upitan što još nedostaje Hrvatu da bi bio potpuno zadovoljan s njim.

'Pa, Modrić je došao tek ovog ljeta kod nas i naravno da mu treba vremena da se upozna s cijelim sustavom. Mora se prilagoditi novim igračima, a i oni njemu. Treba mu i treninga jer fizički još uvijek nije na najvećoj mogućoj razini. Treba mu više uzastopnih utakmica na visokom nivou i tada će s njim biti sve u redu', rekao je Mourinho.