SRAMOTNO PRAZNE TRIBINE

U Dinamu ne znaju gdje su nestali navijači!

19.09.2012 u 10:15

Bionic
Reading

U prvom kolu Lige prvaka zagrebački Dinamo poražen je u Maksimiru od Porta 0:2 pred sramotno malim brojem gledatelja

Prema nekim procjenama u Maksimiru se okupilo oko osam tisuća gledatelja iako su prije utakmice iz kluba pustili informaciju kako je prodano 12.000 paketa.

Na pitanje je li razočaran slabim posjetom - na službenoj web-stranici 'modrih' objavljeno je da je brojač izbrojao točno 4.683 gledatelja - trener Dinama Ante Čačić samo je kratko kazao:

'Razočaran sam, naravno, očekivao sam da ćemo imati podršku s tribina i zaista ne znam koji je razlog slaboj posjeti. Jesu li možda ulaznice za LP preskupe? No to nije pitanje za mene. To nam je hendikep, jer je teško igrati na domaćem terenu kad nemaš podršku koju ima velik broj klubova u ovom natjecanju.'

Glasnogovornica Dinama Morana Đurđević nadovezala se kako ne zna što je tome razlog, jer je informacija kako je predano 12.000 paketa 'bila provjerena'.

'Nije bilo namjernog puštanje krive informacije u javnost. Što je razlog slabog posjeta, možemo samo nagađati', kazala je glasnogovornica.

ZDRAVKO MAMIĆ
Atmosfera? Bilo je odlično!

No teško da se navijači Dinama mogu sjetiti kada je posljednji put u ovako važnoj utakmici 'modre' gledalo manje gledatelja.

Loša 'vibra' s tribina očito se prenijela i na nogometaše Dinama koji gotovo svih 90 minuta nisu uspjeli razviti svoju igru. U ne baš previše kvalitetnoj utakmici nogometaši Porta iskoristili su dvije pogreške Dinama te su tako 'ni krivi ni dužni' osvojili tri vrijedna boda.