SUPERUTORAK U LIGI PRVAKA

Evo gdje i kako danas uživo možete gledati Dinamo i Modrićev Real!

22.10.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Od ove sezone MAXtv u svojoj ponudi na četiri kanala Arenasporta gledateljima, osim pregršt sportskih događaja, nudi i ekskluzivne prijenose utakmice Lige prvaka, elitnog natjecanja u kojem drugi godinu u nizu igra i zagrebački Dinamo

'Kao što smo i ranije najavili, najbolju i najatraktivniju utakmicu dana prenosit ćemo na kanalu Arenasport 1 koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a', kazao je operativni direktor Sektora za razvoj i upravljanje sadržajem Hrvatskog telekoma Nikola Francetić

Prijenos spektakla iz Maksimira počinje u 20 sati (komentatori su Božo Sušec i Joško Jeličić), a neke od novosti koje nudi Arenasport otkrio nam je voditelj i urednik Arenasport televizije Toni Živković

'Prvo kolo Lige prvaka, osim prijenosa utakmice Dinamo - Porto, ljubiteljima nogometa nudi i direktne prijenose preostale tri utakmice na našim kanalima 2, 3 i 4. No, po prvi puta u Hrvatskoj gledatelji će na kanalu Arenasport 4 moći gledati tzv. multiprijenos, što znači da ćemo na tom kanalu uživo prenositi utakmicu PSG - Dinamo Kijev i uključivati se na preostalih sedam utakmice kod svakog pogotka ili kaznenog udarca. Najbolje je da ljubitelji nogometa u 20 sati sjednu pred male ekrane i uživaju', kazao je Živković.

S obzirom na to da utakmica između Real Madrida i Manchester Cityja počinje u isto vrijeme kada i Dinamo - Porto (20.45) za sve one koji nikako ne žele propustiti nijedan pogodak, kanal Arenasport 4 najbolja je opcija.

No, ako uživo želite gledati samo spektakl iz Madrida – u kojem će na velikoj sceni pokazati hrvatski veznjak Luka Modrić - izbor će pasti na kanal Arenasport 2.

Dinamo - Porto

Dodajmo još kako svi ljubitelji nogometa koji još uvijek u svom domu nemaju MAXtv mogu utakmice Lige prvaka gledati putem osobnih računala i laptopa. Posjetite našu stranicu Match.tportal.hr (pay per view online servis) i u dva poteza osigurajte u svom domu užitak gledanja Lige prvaka.

Korisnici MaxTV To Go usluge (web&mobile usluga) također mogu utakmice, sažetke i sve što nudi ova usluga gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Liga prvaka dostupna vam je u svakom trenutku!

No, treba reći kako Match.tportal.hr nudi i utakmice Uefine Europske lige te MAXtv Prve lige.

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmice uživo pratiti u sklopu tog portala.