TKO NE RISKIRA...

Dinamovo iznenađenje jamči pravu zaradu

18.09.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Počinje Liga prvaka, a pojedini nogometni fanatici tu vide i priliku za zaradu. Jedna od utakmica na koju će se uplaćivati je i ona između Dinama i Porta koji se susreću u prvom kolu skupine A

Prema kladionicama, veliki favorit u maksimirskom dvoboju je Porto. Ukoliko se kladite na trijumf portugalskog prvaka, na uloženih 100 kuna može vam biti isplaćeno dvostruko više jer je koeficijent oko 2.

No prava lova leži u iznenađenju, odnosno ako 'modri' šokiraju goste i stignu do trijumfa. Onaj tko je voljan riskirati i staviti 100 kuna na tip 1, dobit će natrag oko 470 kuna (čista zarada oko 370 kuna). Naravno, ako Dinamo pobijedi.

Za remi koeficijent je 3,5. Dakle, na uloženih 100 kuna, ukoliko i završi neodlučeno, kladionica će vam vratiti 350 kuna.

Inače, prema kladioničarskim ekspertima očekuje se utakmica na veći broj pogodaka, a gol Porta je prema kladioničarskim kućama zicer pošto je ta mogućnost vrednovana s niskim koeficijentom 1,2 (ne daje gol čak 3,3). Dinamo daje gol ima koeficijent 1,5 (ne daje gol 2,15).

Utakmicu Dinamo - Porto u utorak (20.45 sati) možete gledati na kanalu Arenasport 1 i na atch.tportal.hr.