tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+10
Pula
+13
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+13
Dubrovnik
+12

PROGONOZA LEGENDE

Šuker: Porto je favorit skupine, a Dinamo bi mogao biti treći

Davor Šuker u portugalskim medijima nahvalio je Porto te ih proglasio favoritom skupine, no zato je sadašnji predsjednik HNS-a siguran da će 'modri' uspjeti osvojiti treće mjesto

Datum objave:
16.9.2012 16:09

Zadnja izmjena:
16.9.2012 17:49

Legenda hrvatskog, ali i svjetskog nogometa Davor Šuker i danas je zanimljiv sugovornik inozemnim medijima. Iako je odavno završio s karijerom te je danas predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, riječ proslavljenog golgetera se i danas s pozornošću sluša.

Tako je portugalski list Record porazgovarao sa Šukerom te su bivšeg igrača Dinama zamolili da najavi ogled prvog kola Lige prvaka skupine A između hrvatskog prvaka i Porta.

'Dinamo će pokušati iznenaditi Porto, mada će to biti jako teško. Ako Dinamu netko prije utakmice ponudi neriješeno, ja bih im preporučio da to prihvate', iskreno će Šuker koji je i proanalizirao skupinu.

'Tko je favorit skupine? Pa Porto ne samo da je favorit protiv Dinama, već je i favorit skupine. A što se tiče Dinama, mislim da može osvojiti treće mjesto, što bi bio odličan uspjeh jer u Dinamu rade odličan posao, pogotovo predsjednik Barišić. Dokaz tomu jest i to što Dinamo drugu godinu zaredom igra u Ligi prvaka', kazao je Šuker.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr