LIGA PRVAKA U MAKSIMIRU

Počinje prodaja za Porto, interes ogroman

12.09.2012 u 14:15

Bionic
Reading

Regularna prodaja paketa ulaznica za utakmicu prvog kola Lige prvaka GNK Dinamo - FC Porto počinje u četvrtak (13. rujna, u 10 sati)

Kako su izvijestili iz kluba, zbog mnogobrojnih upita navijača i velike zainteresiranosti za pakete ulaznica za Ligu prvaka došlo je do promjene količine paketa koju će navijač moći kupiti.

Jedna osoba tako će u regularnoj prodaji moći kupiti četiri paketa ulaznica (umjesto dva) te je za svaki paket potrebno predočiti važeći osobni dokument (za djecu rodni list).

Dinamo je prošlog tjedna objavio sve informacije o paketima ulaznica, prodaji te radnom vremenu blagajni, a sve detalje možete pročitati OVDJE.

Pravo prvokupa koje imaju članovi kluba i vlasnici godišnjih ulaznica traje još danas (12. rujna), a od četvrtka svi navijači u regularnoj prodaji mogu kupiti svoje pakete ulaznica.

U slučaju da klub ne proda sve pakete, prodaja pojedinačnih ulaznica bit će organizirana na dan utakmice od 18:45h na blagajnama Jakićeva, Maksimirska, Zapad. O tome će navijači biti pravovremeno obaviješteni.

U tom slučaju, cijene pojedinačnih ulaznica iznosit će: Zapad dolje 400 kn, Zapad gore 300 kn, Istok 300 kn, Sjever 200 kn.

Spomenimo kako su cijene paketa ulaznica Sjever 399 kuna, Istok 699 kuna, Zapad gore 699 kuna, Zapad dolje 999 kuna.