SPREMA SE PAKAO

Zahovičev odgovor Mamiću na plitki potok

27.08.2012 u 08:33

Bionic
Reading

Uoči važnih nogometnih dvoboja verbalna podbadanja su normalna pojava pa ništa drukčije nije ni prije uzvratne utakmice play-offa Lige prvaka između Maribora i Dinama (utorak, 20,45)

Izvršni predsjednik 'modrih' prije drugih 90 minuta izjavio je kako će Dinamo pregaziti Maribor kao plitki potok, a reakciju na njegovu izjavu nije trebalo dugo čekati. Oglasio se sportski direktor slovenskog prvaka Zlatko Zahovič.

'U Dinamu će biti iznenađeni fantastičnim dekorom. U Ljudskom vrtu se ne zviždi svom klubu, a atmosfera će biti paklena. Mamić će imati gospodski prijem, a ja ću se malo našaliti. Maribor nema plitkih potoka samo duboku Dravu', rekao je Zahovič koji te riječi nije zamjerio kontroverznom gazdi iz Maksimirske 128.

'Zdravko time diže svoju vojsku do krajnjih granica, govori im da će biti katastrofa ako ne dohvate Ligu prvaka. Mi imamo drukčiji način, ali mu ne zamjeram. To nije podcjenjivanje, nego jednostavno dizanje morala svojim bojovnicima.'

Spomenimo kako je Ljudski vrt rasprodan u nekoliko sati (13 tisuća) i da je zanimanje bilo takvo da bi bio pun i kada bi primao 50 tisuća ljudi.

'Nabrijani smo, tražit ćemo prigodu za prolaz. Liga prvaka je bila tiha želja i uspijemo li bit će to nagrada svima u klubu, navijačima i slovenskom nogometu.'