NEUMJERENI OPTIMIZAM

Maribor izgleda misli da u uzvratu igra s amaterima

23.08.2012 u 10:49

Bionic
Reading

U slovenskoj svlačionici nisu zadovoljni rezultatom, ali im je optimizam nakon prvih 90 minuta narastao do neslućenih visina. Mariborski nogometaši i struka uvjereni su u prolaz nakon uzvrata

Dinamo je zasluženo slavio 2:1, imao je više prilika, ali u Mariboru svejedno nisu prezadovoljni epilogom. Nakon utakmice neki pojedinci iz slovenskog prvaka idu tako daleko pa govore da Dinamo nema nikakve šanse u drugih 90 minuta. Izgleda kao da u Sloveniju stiže momčad amatera, a ne klub koji je posljednjih desetak godina najuspješniji u Europi od svih momčadi s prostora bivše države.

'Gledali smo odličnu utakmicu, koja je mogla prevagnuti i na jednu i na drugu stranu. Očekuje nas veliki okršaj u Mariboru, ali nisam zadovoljan rezultatom jer smo mogli izvući i mnogo bolju situaciju uoči uzvrata. No imamo mi recept kako pobijediti Dinamo. Oni ne znaju što ih očekuje u uzvratu, u toj užarenoj atmosferi nema šanse da ne ostvarimo plasman u Ligi prvaka', poručio je sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič.

'Imali smo sjajne prilike koje su mogle promijeniti utakmicu, ali ništa još nije gotovo. Igra se još 90 minuta', rekao je trener Darko Milanič koji je očigledno zaboravio da su i 'modri' imali vratnice i zicere s kojima su mogli i uvjerljivije slaviti.

Slovenski igrači smatraju da će Dinamo pasti u Ljudskom vrtu.

'Nismo zadovoljni rezultatom, ali u Mariboru su padale i veće momčadi od Dinama. Vjerujem da imamo velike izglede', jasan je bio Agim Ibraimi.