STADION NIJE BIO PUN

Uvrede za Mamića i goste, sjever gotovo prazan

22.08.2012 u 21:40

Bionic
Reading

Maksimirski stadion nije bio pun na utakmici play-offa Lige prvaka između Dinama i Maribora. Najmanje modrih fanova okupilo se na sjevernoj tribini koja je bila gotovo prazna

Niti važnost utakmice, niti simbolična cijena ulaznica, niti činjenica da je kapetan Milan Badelj igrao zadnju utakmicu u Maksimiru u modrom dresu nisu napunili stadion.

Okupilo se nešto više od 20 tisuća ljudi, što je brojka kojom u Dinamu, s obzirom na to o kakvoj je utakmici riječ, nikako ne mogu biti zadovoljni. Istok i zapad su bili gotovo puni, na jugu se okupilo oko tisuću gostujućih fanova, ali zakazao je sjever.

Na tribini na kojoj se okupljaju najvjernije pristalice hrvatskog prvaka bilo je tek nešto više od 500 osoba. Sa sjevera su krenuli uobičajenim repertoarom usmjerenim protiv Mamića ('Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje'), a nakon toga su skandirali 'hoćemo izbore'.

Na istočnoj tribini pojavio se i transparent 'Jedan član, jedan glas', a porciju uvreda dobili su i navijači 'viola' kojima su vikali 'ubij Janeza'.