I JOŠ GA SAD ISMIJAVAJU

On je apsolutni tragičar finala Svjetskog prvenstva!

14.07.2014 u 00:05

  • +15

SP u nogometu, finale: Argentina - Njemačka

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Damir Sagolj

Bionic
Reading

Gonzalo Higuain mogao je riješiti dvoboj na Maracani u korist Argentine, ali promašio je dvije velike prilike, a također je postao i meta ismijavanja putem društvenih mreža zbog ludog slavlja poništenog gola...

Argentinski 26-godišnji napadač neće pamtiti po dobrome posljednji dan Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. U velikom finalu mogao je postati junak svoje nacije, ali je reagirao neočekivano slabo za jednog golgetera njegovog renomea te je svakako jedan od glavnih krivaca za poraz svoje reprezentacije.

Jedan od ključnih trenutaka finala dogodio se u 21. minuti. Kroos je poklonio loptu Higuainu, ovaj krenuo sam na Neuera, bio u čistoj situaciji za postizanje pogotka, ali nije uspio pogoditi ni okvir gola.

Imao je Higuain još jednu odličnu priliku početkom drugog dijela, kada također nije dobro reagirao, da bi ga zatim Sabella zamijenio i nije mogao pomoći svojoj ekipi koja je kasnije izgubila u produžetku.


Ono što se također neće svidjeti Higuainu je pregršt ismijavanja putem društvenih mreža koje je krenulo još za vrijeme utakmice. Naime, u 30. minuti zabio je pogodak iz čistog zaleđa i zatim započeo ludo slavlje, da bi nakon toga iznenađeno 'buljio' u suca koji mu je poništio pogodak.

'Vidio sam Higuaina. Još uvijek po kvartu slavi svoj gol,' jedna je od mnogobrojnih šala koje su se pojavile nakon utakmice na njegov račun...