MESSI TREBA POMOĆ

Argentinci se nadaju čudu; Di Maria će ipak igrati finale!?

11.07.2014 u 14:24

Bionic
Reading

Argentinski krilni nogometaš Angel di Maria, za kojeg je liječnička služba izjavila kako je izgubljen do kraja SP-a, odradio je u četvrtak popodne lakši trening i još uvijek postoje šanse za njegov nastup protiv Njemačke u nedjeljnom finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Podsjetimo, igrač Real Madrida je ozlijedio bedreni mišić desne noge u četvrtfinalnoj pobjedi protiv Belgije (1:0). Izašao je iz igre već u 33. minuti, a nakon toga je bio prisiljen propustiti polufinalni dvoboj u kojem je Argentina boljim izvođenjem jedanaesteraca svladala Nizozemsku.

'Di Maria je u četvrtak trenirao sa 60 do 80 posto intenziteta', izjavio je glasnogovornik argentinske reprezentacije Andres Ventura

O mogućem Di Marijinom nastupu će vjerojatno ipak biti odlučeno tek pred sam početak finala, a izbornik Alejandro Sabella se nada da će ga moći koristiti barem kao zamjenu.

Nema sumnje kako bi svojim nastupom Angel di Maria itekako rasteretio ponajboljeg igrača svijeta Lionela Messija. San o tituli Svjetskih prvaka nakon 1986. godine i ere Maradone sada je još izgledniji...