UTUČENA ZVIJEZDA

Neymar u suzama otkrio detalje iz bolnice, a dotakao se i Messija

11.07.2014 u 09:27

Bionic
Reading

Brazilska nogometna zvijezda, Neymar, briznula je u plač kada je na konferenciji za medije prepričavala nemili događaj koji joj je okončao nastup na Svjetskom prvenstvu.Pogotovo kada je prepričavao detalje iz bolnice kada je shvatio da su ga dva centimetra dijelila od invalidskih kolica

Podsjetimo, Neymar je u četvrtfinalnoj utakmici između Brazila i Kolumbije zaradio frakturu trećeg lumbalnog kralješka, nakon što ga je Juan Zuniga koljenom udario u leđa.

'Bog me blagoslovio. Da je bilo dva centimetra niže danas sam mogao sjediti ovdje u invalidskim kolicima', rekao je Brazilac i počeo brisati suze s lica.

Zuniga je idući dan odmah nazvao Neymara, pitao ga je kako je i ispričao mu se za nenamjerni prekršaj, no Brazilac mu ipak nije oprostio.

'Ne mrzim ga, ali istovremeno ne osjećam ništa. Teško mi je razgovarati o potezu koji mi je okončao dosada najvažniji dio moje karijere. Ne želim reći da me s namjerom išao ozlijediti, ali svatko tko imalo prati nogomet složit će se da to nije bio normalan start na suparničkog igrača', rekao je Neymar.

Brazil je bez Neymara izgubio u polufinalu od Njemačke s čak 7:1, dok je u drugom polufinalu, uslijed razočaravajućih 0:0 tijekom 120 minuta igre, Argentina izborila finale nakon bolje izvođenja jedanaesteraca od Nizozemaca. Neymar neće moći pomoći reprezentaciji u utakmici za treće mjesto, ali će zato navijati za Argentinu u finalu.

Messi je osvojio apsolutno sve na klupskoj razini. Mislim da je zaslužio da konačno postane i svjetski prvak. Navijat ću za njega, svog suigrača i prijatelja', zaključio je 22-godišnji napadač Barcelone.