DRUGI PUT ĆE ŠUTJETI

Ovo se dogodi kada Argentince ometate u jelu...

11.07.2014 u 07:03

Bionic
Reading

Kako se brazilska nogometna Copa približava svome kraju Argentinci imaju sve više razloga za slavlje. Pjevaju i piju danonoćno, a kada su se napokon i umirili na koju minutu nije dugo potrajalo...

Argentina je u finalu i u nedjelju će se protiv Nijemaca boriti za svoju treću svjetsku krunu. Navijači im omasovljavaju redove i gotovo je nemoguće procijeniti koliko će ih za vikend doći u Rio kako bi bili što bliže stadionu na kojemu će se pisati povijest.

Dok ne dođe vikend veliki broj Argentinaca je u jednoj od popularnijih baza u Brazilu u Porto Alegreu (najbliži veliki grad argentinskoj granici) gdje su u jednom restoranu u miru sjeli kako bi prizalogajili. Stotinjak Argentinaca uživalo je u 'siesti', ali ona nije dugo trajala.

U lokal su ušla trojica navijača lokalnog Internacionala s dresovima i krenuli se 'legitimirati' svojom pjesmom. Prvo su im omiljenu argentinsku rugalicu počela pjevati trojica najbližih, a nekoliko sekundi kasnije kompletna navijačka masa se digla na noge (i stolice, stolove...) i kao u transu odradila novu impresivnu navijačku epizodu Argentinaca u Brazilu... Nema sumnje, po navijačkim kriterijima Argentinci su neupitni prvaci na ovom natjecanju.