POSLUŠAJTE ŠTO KAŽE

Nakon teške ozljede, Neymar se obratio naciji!

05.07.2014 u 21:43

Bionic
Reading

Prva tema u Brazilu danas je svakako ozljeda njihove prve zvijezde Neymara, čovjeka od kojeg su očekivalo da ih vode do vrha svijeta. Sam Neymar podržao je svoje suigrače te izrazio i dalje nadu da Brazil može otići do kraja

Prva tema u Brazilu svakako je ozljeda njihove prve zvijezde Neymara, čovjeka od kojeg su očekivalo da ih vode do vrha svijeta. Sam Neymar podržao je svoje suigrače te izrazio i dalje nadu da Brazil može otići do kraja.

Slušajući Neymarove riječi koje je uputio prije svega svim brazilskim navijačima, cijeli bi se video mogao ovako prevesti:

'Brazilski ljudi – igrači, treneri i navijači – ovo je za mene vrlo težak trenutak. Teško mi je riječima izraziti ono što mi je na srcu. Ono što mogu reći je da ću se pokušati vratiti na teren što je prije moguće. Ovom prilikom želim svima zahvaliti na svoj podršci koju sam dobio i na svim porukama koje sam primio.

Neymar nakon ozljede

Moj san još nije gotov, samo je zaustavljen zbog ove ozljede, ali i dalje živi. A živi kroz moje suigrače, za koje sam siguran da ga mogu i ostvariti, a to je naravno postati svjetskim prvacima. Moj drugi san bilo je igrati u finalu Svjetskog prvenstva, ali to se nažalost više ne može ostvariti. Unatoč tome, siguran sam da će moji suigrači ostvariti kako moje, tako i snove cijelog brazilskog naroda te proslaviti titulu svjetskih prvaka baš ovdje, u Brazilu.'