FIFA ISTRAŽUJE

Skandal! Pobjeda Hrvatske nad Kamerunom namještena?

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija s po dva poraza 3:1, od Brazila i Meksika, te s jednom pobjedom 4:0 protiv Kameruna. I upravo je ta pobjeda, najveća hrvatska na svjetskim prvenstvima, vratila nadu i probudila optimizam da bi se u zadnjem kolu ipak moglo proći u osminu finala

Naravno, kako je dvoboj s Meksikom završio te kakve je poteze povukao izbornik Kovač znamo. No, sada se i ta jedna pobjeda, na koju su zaštitinici izbornika toliko pozivali, postala predmet Fifine istrage jer sumnja se da je Kameron pustio Hrvatskoj, a sve radi zarade na kladionicama.

Ralf Mutschke, glavnik čovjek za osiguranje FIFA-e, kazao je da službene osobe rovjeravaju moguće namještanje utakmice Hrvatska - Kamerun zbog zarada na kladionicama. Provjeravaju se svi dvoboji, ali ovaj je došao pod posebno povećalo, pišu Sportske novosti.

'To mora biti nekakva glasina, jer ja nikad nisam čuo nešto takvo. Ne čitam novine i ta mi je tema potpuno nepoznata. Poznam svoju momčad i nema govora da se radilo o ikakvom namještanju! Smatram nemogućim da bi moji igrači mogli pustiti utakmicu. Ne brinite po tom pitanju, stvarno ne brinite', rekao je izbornik Kameruna Volker Finke.

Cijeli članak pročitajte OVDJE