VEČERAS PROTIV BRAZILA

Srna: Neymara ćemo zaključati u hotelsku sobu

12.06.2014 u 07:50

Bionic
Reading

Nakon odrađenih priprema, najbolji hrvatski nogometaši u četvrtak će se sučeliti s Brazilom na otvaranju Svjetskog prvenstva. Kapetan Darijo Srna prvo je poslao poruku svim navijačima

Dokaži da si znalac

Ako misliš da svojim nogometnim znanjem i boljom strategijom može pomesti konkurenciju ovo je mjesto za tebe! Priključi se i igraj OVDJE!



'Ne mogu obećati da ćemo osvojiti Svjetsko prvenstvo, ne mogu obećati da ćemo pobijediti Brazil ili proći skupinu, ali mogu obećati da će svaki igrač na terenu dati svoj maksimum, do zadnjeg atoma snage. Želimo da svi navijači diljem svijeta budu ponosni na nas'.

Dvoboj u Sao Paulu pamtit će se cijeli život, a Hrvatska ga želi okruniti pozitivnim rezultatom.

'Veliki je dan kada se otvara Svjetsko prvenstvo protiv Brazila i mislim da će svaki Hrvat uživati. Igramo protiv možda najbolje reprezentacije na svijetu, ali u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji. Hrvatska će pokušati napraviti čudo', izjavio je Srna.

Kroz klupski je nogomet Srna upoznao brojne brazilske igrače i za njih ima samo pohvale.

'Prijatelj sam s mnogim Brazilcima, sve su to igrači koji rade razliku na terenu i posjeduju najveću nogometnu kvalitetu. Brazil je favorit, ali neće mu biti lako protiv Hrvatske', kaže.

Jedna od najvećih brazilskih prijetnji bit će Barcelonin Neymar. Kako ga zaustaviti?

'Zaključat ću ga u hotelsku sobu ako ne bude moglo drugačije', našalio se Srna te nastavio:

'Izrazito ga poštujem, glavni je igrač Brazila, ali on je također živo biće kao i ja, kao i moji suigrači. Igrao sam i protiv Kake, protiv Ronaldinha, i na Svjetsko smo prvenstvo došli zato što smo kvalitetni'.

Pohvalio je Srna i brazilske organizatore, unatoč određenim problemima:

'Što se organizacije tiče, mogu samo pohvaliti sve koji su nas primili u Salvadoru i Tivoli Ecoresortu. Ljudi su otvoreni, korektni i pristupačni. U Sao Paulu su svi vrlo profesionalni, hotel i teren na stadionu su odlični te očekujem spektakl na otvaranju'.