IVICA OPTIMIST

Olić: Vjerujemo da će Hrvatska proći skupinu na SP-u

25.05.2014 u 16:38

Bionic
Reading

Ivica Olić vjeruje da je Brazil apsolutni favorit Svjetskog prvenstva, ali i da Hrvatska može proći u drugu fazu natjecanja...

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje prvi dio priprema u Austriji, a ove nedjelje priliku za svoje viđenje tjedana koji slijede dao je uvijek borbeni Ivica Olić.

'Uvjeti su nam odlični, teren je stvarno jako dobar, hotel je blizu i imamo svoj mir. To nam je najpotrebnije, dobar odmor i priprema za sljedeći napor. Krenuli smo žestoko i već se pomalo osjećaju plodovi ovog rada. Nadam se da će igrači proći pripreme bez poteškoća i da ćemo spremni dočekati Svjetsko prvenstvo', izjavio je iskusni napadač na press konferenciji u Bad Tatzmannsdorfu pa dao svoju ocjenu ishoda skupine A, u kojoj igra naša reprezentacija:

'Brazil je favorit ne samo skupine, nego cijelog Svjetskog prvenstva. S obzirom na njihovu kvalitetu, prepuštamo im glavnu ulogu, dok će se Hrvatska, Kamerun i Meksiko boriti za drugo mjesto. Ima dovoljno vremena da se upoznamo s Kamerunom i Meksikom, oni sigurno vide svoje prilike, ali vjerujem da ćemo naći put do drugog kruga.'

'Brazil sada ima bolju obranu nego 2006. godine. Tada smo izgubili 1:0, no mogli smo do boda, a nisu oni sada svemirci da se ne može protiv njih,' zaključio je napadač Wolfsburga koji je također dodao kako je sretan što se Luka Modrić okitio naslovom osvajača Lige prvaka.