PRILIKA ZA VAS!

Pokloni za veliko finale Svjetskog prvenstva

09.07.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Pred ljubiteljima nogometa je velika završnica - finale Svjetskog prvenstva između Španjolske i Nizozemske. No pred njima je i podjela vrijednih poklona tportala, a za to je potrebno biti fan na Facebooku

Mislite li da znate tko će i u kojoj minuti zabiti prvi pogodak, vjerujete da znate tko će biti novi svjetski prvak? Ako imate osjećaj za to, možda je poklon tportala baš pripremljen za vas.

Tportal.hr na svojoj Facebook stranici traži samo minutu prvog pogotka na finalnoj utakmici SP-a, a tri najbrža posjetitelja koja pogode u roku od nekoliko dana na svoje kućne adrese će dobiti spomenute poklone. Jasno, ako nitko neće pogoditi minutu, pokloni neće ostati nama, podijelit ćemo ih onima koji će biti najbliže minuti postignutog gola. Kontaktirat ćemo dobitnike već u ponedjeljak, a njihova imena bit će objavljena u prigodnoj rubrici tportala na Facebooku.

Dakle, nije važno ni tko će zabiti, ni u čijoj mreži će se zakoprcati lopta, ne treba ostavljati ni svoje podatke (mi ćemo pronaći vas preko Facebooka) - dovoljno je upisati minutu. I to je to! Sretno svima!