TRAGIČAR BRAZILA

Melo: Da sam htio, mogao sam Robbenu slomiti nogu

03.07.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon ispadanja Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Nizozemske, mediji, ali i brazilski navijači su prst krivnje usmjerili na Filipea Mela koji je prvo postigao autogol, a na kraju i dobio crveni karton zbog oštrog starta na Robbenu

Nizozemska je uspjela u potpunosti preokrenuti rezultat protiv Brazila i na kraju zasluženo slaviti. I dok pobjednike slave, one druge napadaju. A prvi na meti navijača, ali i medija, brazilski je veznjak i igrač Juventusa Filipe Melo koji je odigrao katastrofalnu utakmicu. Nije mu bilo dovoljno to što je postigao autogol, već je pred kraj utakmice divlje nasrnuo na Robbena zbog čega je zaradio isključenje.

'Robben se poigravao sa mnom. Da sam ga želio ozlijediti, sigurno bih napustio igru. Imam dovoljno snage da mu slomim nogu. Svaki put kada sam ga dotakao počeo je skakati i bacati se po travnjaku. Kada sam ušao u duel s njim, na pameti mi je bilo spriječiti nizozemski napad. Drugo je kada dobijete crveni karton zbog udaranja ili pljuvanja, a ne zbog ovakvog normalnog starta', kazao je Melo te rekao nešto i o utakmici.

'U prvom poluvremenu Nizozemcima smo mogli dati dva do tri gola. Ispričavam se Brazilcima zbog ispadanja. Kod prvog gola Julio Cesar (golman) je bio iza mene i ne sjećam se je li mene ili njega lopta udarila prije nego je otišla u gol', kazao je Melo.