SUMORAN POVRATAK ENGLEZA

Fabio Capello dva tjedna na čekanju

29.06.2010 u 15:06

Bionic
Reading

Engleska nogometna reprezentacija vratila se jutros oko 6 sati po lokalnom vremenu u London. Naravno, navijačkog dočeka nije bilo, igračima su se priključile tek djevojke, supruge i djeca

Nakon cjelonoćnog leta, jutros oko 6 sati po lokalnom vremenu na londonski Heatrow sletio je zrakoplov s engleskim reprezentativcima. Izlazeći iz aviona svi su djelovali smrknuto i iscrpljeno, što zbog rezultata, što zbog dugog leta.

Iako je u ponedjeljak na presici u Južnoafričkoj Republici Fabio Capello najavio da bi želio nastaviti posao na klupi 'gordog Albiona', čelnici FA-a tražili su dvotjednu stanku da donesu odluku.

'Razgovarao sam sa sirom Daveom Richardsom, predsjednikom saveza, i on mi je rekao da im treba dva tjedna da odluče. Što se moje odluke tiče, rekao sam da mogu biti menadžer Engleske za sljedeći period, ali Richards i kolege će odlučiti. Najavio sam i na koje bi igrače računa o sljedećim kvalifikacijama i znam što moram napraviti da bi igrali bolje', dodao je Capello. Pitanje je samo hoće li ga čelnici FA-a poslušati. a dok čeka njihovu odluku, Capello će se odmarati u društvu supruge Laure, koja ga je dočekala u Londonu.