TRAŽI SE NOVI IZBORNIK

Kladionice se spasile nakon ispadanja Engleske

28.06.2010 u 11:03

Bionic
Reading

Iako je Engleska u šoku zbog poraza od Njemačke, ima i onih koji su takvim raspletom zadovoljni. Naime, riječ je o kladionicama koje su porazom sačuvale 50 milijuna funti

Porazom Engleske u dvoboju s Njemačkom, otočke kladionice uštedjele su 50 milijuna funti i sasvim sigurno nakon ovakvog raspleta - lakše dišu.

Iako su se svi nadali da će Fabio Capello nakon 44 godine osvojiti s Engleskom naslov svjetskog prvaka, patriotski osjećaji ovoga su puta zaobišli kladionice. Njima je ionako jedini motiv zarada pa su nakon poraza 4:1 zadovoljno trljali ruke.

David Williams, glasnogovornik kladionice Ladbrokes, rekao je:

'Za nas je ovo, jednostavno rečeno, dobra vijest, jer da je Engleska pobijedila ili čak osvojila svjetsko prvenstvo, bio bi to najmračniji dan za engleske kladionice. Doduše, nije baš ni dobro da smo već sada ispali, nama bi mnogo više odgovaralo da smo stigli do finala, jer bi tada kladitelja bilo više.'

Sada nakon ispadanja Engleske, kladionice su već ponudile koeficijent za novog izbornika, a kao pretendente su ponudili Harryja Redknappa i Royja Hodgsona.