OSAM KRAKOVA I ŠESTO ČULO

Hobotnica opet prognozira: Elf pobjeđuje Engleze

25.06.2010 u 13:19

Bionic
Reading

U svijetu koji vrvi kojekakvim pretkazivačima budućnosti, slavu je pokupila ni više ni manje nego hobotnica Paul. Ona je već pretkazivala pobjedu Njemačke protiv Gane, a sada kaže da će u osmini finala Njemačka biti bolja i od Engleske

Hobotnica Paul šokira nogometne fanove diljem svijeta svojom preciznošću pogađanja nogometnih rezultata s nogometnog svjetskog prvenstva. Hobotnica prorok nalazi se u Sea Lifeu u Oberhausenu, a da zaista ima sposobnost predviđanja, tvrde i ljudi iz Sea Lifea.

'Za vrijeme Europskog prvenstva 2008. Paul je pogodio 80 posto utakmica njemačke reprezentacije, a na ovom prvenstvu je pogodio 100 posto', kazala je glasnogovornica Sea LifeaTanja Munzig.

Ovog puta hobotnica Paul našla se pred teškom zadaćom predviđanja utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva između Engleske i Njemačke. S obzirom na to da je hobotnica rođena u Engleskoj, a živi u Njemačkoj bilo je zanimljivo vidjeti kakav će rezultat predvidjeti.


Na žalost engleskih, ali na veselje njemačkih navijača, hobotnica Paul prognozira pobjedu Njemačke i ulazak Elfa u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Ostaje samo čekati nedjelju i vidjeti je li pogodio i ovaj put.