POGLEDAJTE SRAMOTU!

Domenech nije ni sportaš, odbio ruku Parreire

23.06.2010 u 08:13

Bionic
Reading

Nakon brojnih skandala koje su Francuzi doživjeli tijekom SP-a, za kraj u istom stilu pobrinuo se Raymond Domenech, izbornik kojeg sasvim sigurno čeka 'cipela'. Naime, nakon poraza od Južnoafričke Republike, Domenech je odbio ruku Parreire. Nimalo sportski

Raymond Domenech, koji broji zadnje sekunde na klupi francuske nogometne reprezentacije, pokazao je nema ni trunke sportskog dostojanstva. Svi se sjećamo da su se Francuzi na SP kvalificirali nakon nesportskog Henryjevog igranja rukom u dvoboju s Iricima, a to je navodno bio i razlog Domenechovog odbijanja rukovanja s izbornikom JAR-a Carlosom Albertom Parrieirom.

Nakon završetka utakmice u Bloemfonteinu, televizijske su kamere uočile dvojicu izbornika u žustroj raspravi. Novinare je zanimalo o čemu su raspravljali, ali Domenech nije želio komentirati. No, zato jest Parreira.

'Domenech mi je rekao: Ne želim pričati s tobom jer si ružno govorio o mojoj momčadi. Njegov mi je pomoćnik rekao da sam navodno izjavio da Francuskoj nije mjesto na SP-u zbog Henryjevog igranja rukom protiv Irske. No, kunem se životom da se ne sjećam da sam to ikada rekao', objasnio je Parreira.