ZIDANE NIJE PUČIST

Domenech: Potez igrača je vrlo glup

21.06.2010 u 21:43

Bionic
Reading

Nastavlja se 'show' u redovima svjetskih nogometnih doprvaka Francuza. Na današnjoj novinarskoj konferenciji izbornik Raymond Domenech je optužio igrače da ne žele igrati protiv Južne Afrike u susretu posljednjeg kola A skupine, a oglasio se i Zinedine Zidane demantiravši kako stoji iza 'puča' u svlačionici.

'Postoji mogućnost da neki igrači ne žele igrati u zadnjem kolu,' kazao je Domenech proglasivši odluku igrača o napuštanju treninga 'glupom'.

'Njihov potez je nevjerojatno glup. Anelka je kažnjen potpuno opravdano, a njihov bojkot nema smisla', kazao je francuski strateg.

Igrači nisu komentirali njegov istup, jer se nisu pojavili na druženju s novinarima.

No, oglasila se francuska legenda Zinedine Zidane, koju su pojedini francuski mediji opisali kao čovjeka iz 'sjene' koji vuče korake u svlačionici.

'Nemam nikakvog utjecaja na događaje u svlačionici. Svi igrači su odrasli i dovoljno pametni da samo zaključe neke stvari. Ja sam oduvijek poštovao pravila', kazao je 'Zizou'.

Zidane je priznao kako nikada nije previše vjerovao Domenechu, no nikada s njim nije imao problema niti izravnih sukoba. Francuski list Liberation je objavio kako je Zidane preko starijih igrača pokušao utjecati na promjenu francuske taktike u susretu protiv Meksika. Domenech nije prihvatio njihov prijedlog, ostao je tvrdoglav, a na koncu je Francuska izgubila.