NEUGODNOST VEĆ PRVOG DANA

Fifa zakazala: Bilić izgubljen u Johannesburgu

12.06.2010 u 13:55

Bionic
Reading

Slaven Bilić zakasnio je na autobus koji se nakon utakmice JAR-a i Meksika trebao vratiti u hotel, a ni nakon dugog čekanja i pokušaja da pronađe nekog od odgovornih iz Fife, nije uspio ništa srediti. Na kraju se pješice uputio gotovo u nepoznato

Priče oko kriminala i opasnih južnoafričkih ulica već dugo pune novinske stupce i možemo samo zamisliti kako je bilo Slavenu Biliću kad je u petak navečer ostao bez prijevoza od stadiona do hotela u Johannesburgu. Naime, nakon utakmice JAR-a i Meksika naš izbornik zakasnio je na autobus, dok su Vlatko Marković i Zorislav Srebrić 'uhvatili' drugi i otišli. Prema navodima novinara Sportskih novosti, koji je i proveo neko vrijeme s Bilićem ispred tamošnjeg press centra, prvi čovjek hrvatske nogometne reprezentacije tražio je i nekog od fifinih činovnika na stadionu i u press centru, no bezuspješno.

Na kraju se pješice uputio kroz gomilu ljudi na ulicama prema svom odredištu. Dočekati taksi navodno je uzaludna misija, a i nije baš jasno kako procijeniti koji je taksi pravi, a koji nije. Izvjestitelji javljaju da je u JAR-u još uvijek dosta toga konfuzno.

'Valjda ću se snaći u toj gužvi', pozdravio se Bilić s hrvatskim novinarom i odšetao. Srećom, sve je bilo OK.