LUKINA PROGNOZA

Modrić: Englezi su u krugu favorita za naslov

09.06.2010 u 20:20

Bionic
Reading

Hrvatska nažalost nije izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, no Luka Modrić će s velikim zanimanjem pratiti smotru najboljih reprezentacija svijeta te navijati za reprezentativce iz svoje momčadi

Za razliku od nekih svojih suigrača iz Tottenhama, Luka Modrić neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu. U komforu svog doma pratit će svoje prijatelje iz Tottenhama – King, Dawson, Lennon, Crouch i Defoe branit će boje Engleske, Bassong i Assou-Ekotto nastupaju za Kamerun, Palacios Hondurasa, Heurelho Gomez Brazila te Giovani Dos Santos reprezentativci su Meksika.

'Ladley, Dawson, Lennon, Defoe i Crouch, zbog njih bih volio da Engleska ode što dalje na ovom prvenstvu. No isto tako ću navijati da i Kamerun, Honduras, Brazil i Meksiko što više naprave. Ipak, mislim da Engleska ima dobre šanse. Imaju vrlo jako reprezentaciju, premda je na ovakvim turnirima teško nešto prognozirati. Engleska, uz Španjolsku, Brazil i možda Argentinu, spada u krug favorita. Te četiri reprezentacije, plus možda još koja, imaju šanse osvojiti naslov prvaka', kazao je Modrić za službenu stranicu Tottenhama.