NEVOLJENI BRAZILAC

Englezima sudi lopov, prevarant i gad

08.06.2010 u 08:57

Bionic
Reading

Jedna od utakmica prvog kola na Svjetskom prvenstvu koja pobuđuje veliko zanimanje je između Engleske i SAD-a. Otočki mediji su majstori u izvlačenju ružnih stvari na svjetlo dana, pa su se sada okomili na suca toga dvoboja

U okršaju između Engleske i SAD-a, koji će biti pod velikim osiguranjem zbog terorističkih prijetnji, sudit će Brazilac Carlos Eugenio Simon. Njemu je to treće Svjetsko prvenstvo, ali o njemu njegovi sunarodnjaci nemaju riječi hvale. Tako su engleski mediji došli do izjave predsjednika Palmeirasa Gonzage Beluzza.

'On je lopov, varalica i gad. Takav prevarant ne zaslužuje suditi na SP-u i, kad to već nije učinio naš Savez, molimo Fifu da ga izbaci s popisa jer nikad nije za to kasno', rekao je Beluzzo čiji klub je nastradao od zviždaljke spomenutog suca protiv Fluminensea, a prvi čovjek Palmeirasa navodi da je napravio cirkus i na utakmici Flamenga i Cruzeira.

'On je uvijek nečiji igrač i tako će biti u JAR-u. Ne znam čime je zaslužio da sudi tamo. Takav sudac ne smije predstavljati Brazil i štititi nogomet', bio je jasan Beluzzo.