GAUČOSI BRILJIRAJU

Argentinci preko LP-a poslali upozorenje

30.04.2010 u 07:40

Bionic
Reading

Gotovo pola reprezentacija koje će se natjecati na SP-u u Južnoj Africi može doći do završne faze, čak i samog finala, ali tijekom tjedna izabranici Diega Maradone su dokazali da su u velikom naletu

Uzvrati polufinala Lige prvaka su otkrili – Argentinci su u zastrašujuće dobrom stanju. Iako nije zabio, Messi je za Barcu jednom sjajno pucao i namjestio dva zicera suigračima. Ipak, nije mogao više jer su ga zaustavile kolege iz reprezentacije, Samuel, Zanetti i Cambiasso su bili senzacionalni. Teško bi mi i duh utekao.

Vratimo li film tjedan dana unazad sjetit ćemo se gola i dvije asistencije preostalog člana argentinskog pokera u Interu, Diega Milita. Kada se sve zbroji i oduzme Barcelonu su srušili Argentinci. Uostalom u dvoboju na Nou Campu počelo je više Argentinaca (šest) nego Talijana i Španjolaca (pet) zajedno.

U drugom polufinalu nisu imali tako važne uloge, ali tamo su naslovnice privatizirali Olić i Robben. Ipak, nastupila su još trojica. Lisandro i Delgado u dresu Lyona te Demichelis za Bayern.

Argentinci trenutno razaraju, ali to može biti i dvosjekli mač. Pred svima njima su još burne završnice sezone i pitanje je hoće li uspjeti zadržati svježinu za naporni turnir na jugu Afrike.