TKO JE KRIV?

Ivano Balić napokon progovorio o mogućoj smjeni

30.01.2017 u 17:27

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši vratili su se iz Francuske sa Svjetskog prvenstva, a sutra će Upravni odbor HRS-a odlučivati o povjerenju izborniku Željku Babiću, njegovom stručnom stožeru i koordinatoru reprezentacija Ivanu Baliću...

Hrvatska je u polufinalu izgubila nakon produžetaka iako je u regularnom dijelu utakmice imala sedmerac za pobjedu i plasman u finale, a u borbi za broncu izgubili smo od Slovenije iako smo u jednom trenutku imali velikih osam golova prednosti... Izbornik Željko Babić zaobišao je medije, no Ivano Balić spremno je stao pred mikrofone.

Jedno je pitanje bilo na 'meniju' - moguća smjena nakon sastanka Upravnog odbora HRS-a (utorak, 14 sati).

'I ja sam odgovoran za rezultat, naravno', kazao je Ivano Balić i nastavio:

'Nisam razgovarao s predsjednikom Saveza i ne znam što mogu očekivati sutra. U stvari, ne očekujem ništa. Svi ćemo saznati kad donesu odluku...'

Dojam je kako atmosfera u rukometnim krugovima u i oko reprezentacije nakon svakog velikog natjecanja dobije negativan naboj.

'Mi koji smo bili tamo, stručni stožer i igrači, znamo što je bilo i što smo sve napravili. Ja se braniti neću jer se nemam čega braniti. Ponosan sam na igrače', zaključio je Ivano Balić.