2017_World_Handball_Championship_Logo

CANELLAS ISKRENO

'Brine me što su hrvatski rukometaši na ovo već zbilja navikli!'

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 24.01.2017 13:54
  • Objavljeno 24.01.2017 u 13:54
Bionic
Reading

Španjolski rukometaš Joan Canellas smatra da je pritisak uoči četvrtfinalnog okršaja jednak za obje reprezentacije i priznaje da ga brine što je Hrvatska već navikla igrati u takvim situacijama...

Hrvatska i Španjolska odigrat će ovog utorka reprizu polufinala s prošlog Europskog prvenstva, a Babićevi izabranici nadaju se pozitivnom ishodu dvoboja ovaj put.

Španjolci na Svjetskom prvenstvu još nisu izgubili niti jednu utakmicu, no protiv Brazila u osmini finala su pokazali određene slabosti i ne bi bilo čudo da posrnu protiv Hrvatske i toga su svjesni.

'Hrvatska je također jedan od favorita za osvajanje medalje i to donosi jednak pritisak za obje ekipe. Bit će jednako teško kao protiv Brazila, no vjerujem da nećemo biti toliko nervozni i raditi pogreške na koje nismo navikli,' izjavio je uoči susreta Joan Canellas, strijelac 16 golova na prvenstvu.

'Hrvatska me općenito zabrinjava jer je kompletna ekipa, s dobrim igračima koji su navikli na ovakve utakmice. No, posljednjih godina smo stalno u borbi za medalje, zašto ne bi bili i sada?', pita se 30-godišnjak koji inače igra za makedonski Vardar.

Zaista, svima je u sjećanju susret naših protiv Poljske kada su morali pobijediti s više od deset razlike na prošlom EP-u da bi prošli u polufinale i to im je uspjelo, što je dokaz da ova reprezentacija dobro podnosi pritisak. No, sa Španjolcima nikad nije lako...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal