BLIŽI SE...

Velike patnje Domagoja Duvnjaka i herojska najava!

24.01.2017 u 08:35

Bionic
Reading

Hrvatske rukometaše danas (20.45) na Svjetskom prvenstvu očekuje dvoboj sa Španjolcima, a kao i tijekom cijelog turnira uoči utakmice jedna od glavnih tema je zdravstveno stanje Domagoja Duvnjaka

Srednji vanjski Kiela nije na pravoj razini, ali za to postoji veliko opravdanje. Vođa ove ekipe ima muka s koljenom i praktički je bez treninga. Usprkos patnjama on herojski najavjulje da je spreman igrati.

'Ja mogu izdržati naravno. Prije svega, još nisam zadovoljan kako igram svjetsko prvenstvo. Moram bolje. Ali mislim da je to isto rezultat toga koljena. Čak se ne bih složio da igra padne kad ja izađem. Luka stvarno igra fenomenalno ovo prvenstvo, drži konce u napadu i ja se nadam da će tako ostati', rekao je Domagoj Duvnjak u razgovoru za HRT.

'Odlična 6-0 obrana sa dva vrhunska golmana. I u napadu igraju puno na pivota što ćemo morati zaustaviti. Trče brzo svih 60 minuta. Bit će teška utakmica u svakom slučaju, ali se nećemo predavati. Mi ih respektiramo, ali ih se ne bojimo', najavio je protivnika u četvrtfinalu srednji vanjski naše reprezentacije.

Posebno će biti zanimljivo kako zaustaviti ponajboljeg španjolskog igrača, pivota Julena Aguinagaldea. 'Morat ćemo biti jako pokretljivi u obrani, gusti i pomagati jedan drugome. Jedino ga se tako može zaustaviti', otkrio je Duvnjak i zaključio.

'Još nismo odigrali našu najbolju utakmicu i nadam se da će to biti protiv Španjolske.'