2017_World_Handball_Championship_Logo

SPREMNI ZA ŠPANJolsku

Naši rukometaši odahnuli: Izvukli smo se iz krize velikim srcem!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 22.01.2017 22:52
  • Objavljeno 22.01.2017 u 22:52
Bionic
Reading

Tin Kontrec smatra da nije bilo razloga za zabrinutost tijekom utakmice protiv Egipta te da je momčad unatoč upadanju u krizu velikim scem pokazala koliko je željela ovu pobjedu...

Hrvatska rukometna reprezentacija u Montpellieru je u čvrstoj utakmici slomila Egipat 21:19 i tako se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Babićeva reprezentacija nije briljirala svih 60 minuta, no definitivno je dokazala da je bolja od protivnika pa je pobjeda sasvim zaslužena, a među igračima je izazvala veliko zadovoljstvo.

'Pobijedili smo, ušli smo u četvrtfinale. Teška utakmica, ali uspjeli smo se održati. Svaka čast dečkima! Ovo je važna pobjeda za nas. Idemo dalje na Španjolce. Bilo je problema u drugom dijelu, ali uspjeli smo se održati. Španjolci su jako dobra ekipa. Od sutra se pripremamo za njih,' izjavio je za RTL nakon utakmice Luka Šebetić.

'Nije bilo razloga za zabrinutost. Upali smo u nastavku u malu krizu, ali velikim srcem smo se izvukli na vrijeme. Želio bih čestitati dečkima na zasluženoj pobjedi. Vidjeli ste da je bilo puno iznenađenja i hvala Bogu mi to nismo dopustiti, dodao je pak Tin Kontrec.

Hrvatska će protiv Španjolske igrati u utorak, a eventualnom pobjedom izborila bi nastup u polufinalu gdje bi ju čekao bolji iz dvoboja Norveške i Mađarske.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal