JAVNOST ODUŠEVLJENA

Njemačka slavi i likuje: Zbilja smo frustrirali Hrvate!

21.01.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Njemački mediji iznimno su zadovoljni nastupom svoje reprezentacije u petak protiv Hrvatske, a izbornik Dagur Sigurdsson i igrači naglašavaju da je obrana bila na savršenom nivou...

Njemačka može vrlo zadovoljna iščekivati nokaut fazu natjecanja. U hrvatskoj skupini C nanizala je pet čistih pobjeda, a u posljednjem kolu protiv naše reprezentacije prilično je lako slavila rezultatom 28:21 i tako najavila kandidaturu za osvajanje medalja.

Dan nakon susreta njemački mediji pišu o 'Wolffu i betonskoj obrani' koji su frustrirali Hrvate, a izbornik je očekivano vrlo zadovoljan.

'Dečki su se sjajno borili. Obrana s Andijem na golu je bila zbilja jaka i dala nam sigurnost,' naglasio je Dagur Sigurdsson, a slično razmišlja i Hai Häfner:

'Sretan sam zbog ovakve igre, zbog toga smo i ovdje. Bila je to sjajna utakmica u kojoj smo jako uživali. Kad se obrana ovako postavi, onda sve ide kako treba.'

Dnevnik Bild posebno se divi golmanu Andreasu Wolffu koji je zaključio vrata te naglašava kako Hrvatska u prvom dijelu 12 minuta nije postigla pogodak te se nada da će se isto ponoviti u osmini finala protiv Katara.

'Katar je nepoznanica. Kad imaju dobar dan, jako ih je teško slomiti,' smatra izbornik Sigurdsson.