2017_World_Handball_Championship_Logo

TEŠKO BEZ DOMAGOJA

Kada Duvnjak odigra ovakvu utakmicu, Hrvatska ni ne može bolje!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 20.01.2017 20:10
  • Objavljeno 20.01.2017 u 20:10
Bionic
Reading

Domagoj Duvnjak koji na ovom Svjetskom prvenstvu ima velikih problema s ozljedom koljena odigrao je svoju najslabiju utakmicu ovog petka protiv Njemačke, a rezultat 21:28 jasno pokazuje da bez njegovog pravog izdanja Hrvatska teško može pobjeđivati one najbolje...

Hrvatska ima pregršt talentiranih igrača u svojoj reprezentaciji, ali samo jednog koji može sam napraviti veliku razliku na terenu. Naravno, riječ je o Domagoju Duvnjaku koji je već dugi niz godina jedan od najboljih rukometaša svijeta.

Nažalost, 28-godišnjak koji trenutno igra za Kiel došao je na Svjetsko prvenstvu u Francuskoj s upaljenim koljenom i ne može dati svoj maksimum, koliko god to on htio. Dokaz tome je i utakmica protiv Njemačke ovog petka u kojoj nije zabio niti jedan pogodak, a obrana aktualnog reprezentativnog prvaka Europe za njega je bila nepremostiva prepreka.

Krajnji rezultat susreta jasno pokazuje da bez pravog Duvnjaka Hrvatska teško može parirati najboljim reprezentacijama svijeta, jer ostatak ekipe je solidan, no za velike pobjede potrebno je ipak nešto više.

Nadajmo se da će sljedećih dana Duvnjakovo koljeno ipak biti bolje, posebno u utorak kada je na rasporedu četvrtfinale, jer ako sve protiv Egipta prođe prema očekivanju, naši bi tog dana trebali igrati ključnu utakmicu cijelog turnira, najvjerojatnije protiv moćnih Španjolaca...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal