NEUGODAN INCIDENT

Hrvatska opljačkana na SP-u; svi su zgroženi

19.01.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija opljačkana je dok je igrala utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Čilea (37:22)

Hrvatska je upisala četvrtu pobjedu na svjetskoj završnici i u petak je očekuje bitka za prvo mjesto u skupini s odličnom Njemačkom čiji najbolji igrač Uwe Gensheimer proživljava teške obiteljske trenutke.

No dobru atmosferu u svlačionici pokvario je incident. Opljačkan je službeni kombi reprezentacije.

'Kombi je opljačkan za vrijeme utakmice protiv Čilea, ukradena je znatna količina sportske opreme. O kojoj količini se radi, još ne možemo reći jer je istraga još u tijeku. Nas to neće poremetiti u pripremama za utakmicu s Njemačkom, jer većina naše opreme je u hotelu. No nije bilo ugodno čuti za ovaj incident, procedura osiguravanja mjesta događaja bila je dugotrajna. Kombi je nasilno otvoren, ostali smo zatečeni, no mislim da će se sve riješiti', rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš za RTL.

On je još jednom bio suočen i s pitanjem oko odnosa izbornika Željka Babića i pomoćnika Petra Metličića zbog snimke koja se pojavila poslije pobjede nad Čileom.

'Nemamo nikakvih komentara na taj događaj. U reprezentaciji je sve pozitivno. Petar i Željko su odlični suradnici i jednostavno nemamo komentara. Nakon utakmice smo svi bili zajedno i to je sve.'