GRUBIJANI

Pretukli su hrvatske rukometaše i ostali su jednako brutalni

18.01.2017 u 16:40

Bionic
Reading

Slovenski rukometaši su u neviđenoj završnici protiv Tunisa spasili bod (28:28), a pojavio se i najbrutalniji trenutak s te utakmice Svjetskog prvenstva

Kao što smo pisali slovenska rukometna reprezentacija još uvijek ne zna za poraz iako je jako visjela u dvoboju s Tunisom. No izabranici Veselina Vujovića su u zadnjih šest minuta nadoknadili pet golova minuta za 28:28. Bio je to susret koji je obilovao sjajnim potezima, ali nije nedostajalo ni grubosti.

Tunižani su poznati kao čvrsta reprezentacija. Dobro to zna i Hrvatska ponajviše s Igara u Londonu 2012. kada su afrički rukometaši nemilosrdno udarali naše i doslovce ih prebili, ali na ovom natjecanju suci daju sve od sebe kako bi zaštitili igrače te izravnim crvenim kartonom kažnjavaju one najbrutalnije.

U skupinu opakih spada i Issam Tej koji je protiv Slovenije izdržao samo 20 minuta dok nije bio isključen. On je dočekao Mihu Zarabeca dok je ovaj bio u prodoru i 'bodičekom' karakterističnim za hokej sastavio ga na parket. Suci su mu odmah pokazali crvenu boju.