2017_World_Handball_Championship_Logo

IZNENAĐENJE SP-A

Čileanci sanjaju čudo protiv Hrvatske: Ispisujemo povijest!

  • I.Janković
  • Zadnja izmjena 18.01.2017 13:58
  • Objavljeno 18.01.2017 u 13:58
Bionic
Reading

Čileanski mediji sa zanimanjem prate uspjehe svoje rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu koja je blizu plasmanu u osminu finala, a iako su svjesni da bi pobjeda protiv Hrvatske bila čudo, nadaju se osiguranju nastupa u nokaut fazi do kraja tjedna...

Čile je jedno od najugodnijih iznenađenja ovog Svjetskog prvenstva, a na njegovu pobjedu protiv Bjelorusije nije računao baš nitko. No, senzacija se dogodila i sada je selekcija koju vodi bivši španjolski rukometaš Mateo Garralda jako blizu plasmanu u osminu finala, a do ovog turnira nikad nije zabilježila niti jednu pobjedu u grupnoj fazi na svjetskim smotrama.

Čileanski mediji sa zanimanjem prate avanture reprezentacije koja definitivno nije jedna od najjačih sportskih selekcija u zemlji, a uoči utakmice s Hrvatskom svjesni su tko je favorit, ali se nadaju čudu.

'Naša reprezentacija ide po novu senzaciju, ali treba razmišljati o utakmici sa Saudijskom Arabijom u petak,' piše BBCL, naglašavajući da je još jedna pobjeda potrebna za prolazak dalje.

'Treba izgubiti sa što manjom razlikom, a onda protiv Saudijske Arabije utakmica će biti na život ili smrt,' realniji je portal Emol.

Garralda je od skupine igrača koji nemaju iskustvo igranja u najjačim ligama svijeta izvukao zaista maksimum i nekoliko je puta naglasio da je ovo prvenstvo za Čile povijesno. No, neka povijest ispisuje u petak protiv Saudijske Arabije, a ne ove srijede protiv Hrvatske...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal