STIŽU NOVE SPAČKE

Šprajcu 'uzeli riječ' a Šprem najavio Džombin šou na mađarskom

17.01.2017 u 13:45

Bionic
Reading

S bivšim rukometašima Džombom i Špremom nikad nije dosadno. Jer osim što bez pardona objasne događaje na parketu, znaju i kako zabaviti gledatelje pa su im tako u ponedjeljak ponudili upad Zoranu Šprajcu u studio RTL Direkta

Ubojiti krilni tandem rukometne reprezentacije koja je osvajala brojna odličja, Šprem - Džomba, a koji već nekoliko sezona rade i kao stručni komentatori na RTL-u, nakon pobjede nad Bjelorusijom 31:25 profesionalno su čekali svoj red i početak emisije 'Vrijeme je za rukomet'.

'Dobili smo malo slobode i dopustili su nam da ponekad ovako iskočimo. I zbilja, nije bilo dogovoreno, već smo iznenadili Šprajca. Ali očito je vrhunski profesionalac i nije se baš dao smesti. Međutim, mislim da tu nije kraj našim spačkama. To nam dođe spontano, pa ne znam ni tko ni kada će biti naša nova žrtva, ha, ha', rekao je za tportal.hr Goran Šprem, a uz svog kolegu Mirzu Džombu uživa u ovoj ulozi.

Ležeran pristup daje notu vašim nastupima?

Trudimo se biti nešto ležerniji jer ovo je ipak sport i prilika da se ljudi prije svega opuste. Tko zna, možda ih Džomba iznenadi i svojim govorenjem mađarskog jezika, to mu leži, posebice nakon 22 sata navečer, kada nam ponestane kisika u studiju.

Ono što je jednako važno jest spoznaja da i rukometaši nisu još u petoj brzini, a već imamo šest bodova i najmanje drugo mjesto u skupini?

'Da, čeka nas Čile i vjerujem da neće biti problema. Onda s Nijemcima idemo u borbu za prvo mjesto. No dobro ste primijetili, imamo velik prostor za napredak u mnogim segmentima igre. I u obrani i u napadu. I mislim da ćemo se još dizati te da će tek od sljedećeg tjedna Hrvatska biti na nivou na kojem, siguran sam, može igrati', zaključio je Šprem.