TUGA I RAZOČARANJE

Incident na terenu; bijesni Poljaci došli do srpskih sudaca i...

31.01.2015 u 07:58

Bionic
Reading

Poljaci se teško mire s polufinalnim porazom na Svjetskom prvenstvu u Kataru (31:29). Oni smatraju da je domaćin došao do utakmice za zlato zahvaljujući sucima

Bijes, tuga, razočaranje. Poljski mediji (Sports, Super Express, Handball) pronašli su iste krivce za izgubljeno polufinale – srpski sudački par Stojković – Nikolić.

U izvještajima piše kako su djelitelji 'pravde' u ključnim trenucima pomagali Kataru, kako nisu imali ujednačen kriterij i da je njihova reprezentacija trebala biti bolja deset pogodaka razlike da bi prošla dalje. Katarske igrače se naziva 'najamnicima', a poljske reprezentativce herojima koji su dali sve od sebe. Jednako oštri su i poljski navijači u komentarima ispod tekstova.

Čak se aludira na urotu, budući da su suci iz Srbije, a u Kataru igra dosta igrača s područja bivše države.

I sami igrači Poljske su u svojim izjavama govorili o sucima pa ne bi bilo ništa čudno da netko od njih i dobije kaznu IHF-a.

Inače, odmah nakon utakmice bijesni Poljaci su pokazali što misle o suđenju. Došli su do centra i ironično zapljeskali srpskim sucima kojima u tome trenutku sigurno nije bilo ugodno.

IRONIČNI PLJESAK POLJAKA POGLEDAJTE OVDJE.