IZMOREN BOLEŠĆU

Duvnjak je riskirao zdravlje; mora hitno na operaciju!

30.01.2015 u 10:31

Bionic
Reading

Hrvatska na Svjetskom prvenstvu nije izborila utakmice za medalje, a dosta kritika je pretrpio i najbolji igrač reprezentacije Domagoj Duvnjak. U njegovu obranu stao je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac

Prije natjecanja u Kataru hrvatskom reprezentativcu dijagnosticiran je problem s rožnicom, što mu onemogućava bistar vid. Duvnjak je bio na terapiji te je na svoju odgovornost odlučio riskirati zdravlje igrajući na SP-u u Kataru.

Poluzaliječen, ni on nije bio pošteđen kritika. Zoran Gobac je na novinskoj konferenciji stao uz našeg srednjeg vanjskog.

'Činjenica je da je danas najbolji rukometaš Domagoj Duvnjak na Svjetsko prvenstvo došao izmoren bolešću i nije uspio završiti adekvatno liječenje koje je započeo. On je stvarno u takvom stanju da je za nas odigrao i više od očekivanog s obzirom na stanje u kakvom je došao i s obzirom na sve što mu se događalo posljednja dva mjeseca. Nije zaslužio da ga se bagatelizira, pogotovo od bivših izbornika', rekao je pred novinarima Gobac.

Dan kasnije gazda hrvatskog rukometa za Večernji list otkrio je još nešto.

'Domagoj Duvnjak prekinuo je liječenje kako bi odigrao ovaj turnir. Riskirao je svoje zdravlje. Nakon povratka sa Svjetskog prvenstva hitno će morati na operaciju.'

Cijeli članak pročitajte OVDJE