PLJUŠTE CRVENI KARTONI

Grubosti braće Karabatić više ne prolaze nekažnjeno!

25.01.2015 u 12:46

Bionic
Reading

Nikola i Luka Karabatić godinama su bili poznati po žestokoj igri u obrani te ulascima rukom u lice protivniku, a na rukometnom SP-u u Kataru to se počelo kažnjavati isključenjima i crvenim kartonima...

Francuska je uspjela osvojiti prvo mjesto u skupini C, pobjedom protiv Švedske u posljednjem kolu. Omogućilo je to Onestinim igračima lakši ždrijeb te izbjegavanje Hrvatske sve do finala, no s obzirom na viđeno u uvodnoj fazi turnira, imat će 'galski pijetlovi' problema u ključnim utakmicama.

Ono što najviše brine Francuze promjena je kriterija suđenja. Isključenja su češća nego prije, a to njihovoj obrani koja je godinama bila poznata po batinama nikako ne odgovara. O problemima Francuza s grubosti svjedoče i crveni kartoni njihovih najuglednijih braniča, Nikole i Luke Karabatića. Nikola je pocrvenio protiv Islanda, Luka zbog udaranja protivnika u lice izravno protiv Švedske.

Crveni kartoni također dovode do suspenzije u sljedećoj utakmici i Francuzi će morati pripaziti što rade, posebno braća Karabatić koje su suci posebno uzeli 'na zub' na ovom turniru. U svakom slučaju, Onesta ima razloga za brigu, jer šampionska generacija koja je svoje trofeje bazirala na žestokoj obrani sada ima problem – u suđenju.

Kako je Luka Karabatić zaradio crveni karton POGLEDAJTE OVDJE