BOD ZA DRUGI KRUG

Srbijanski mediji: Propustili smo pobijediti Hrvatsku

20.01.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Nakon što su Hrvatska i Srbija odigrale neriješeno 24:24 u četvrtom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva, naši istočni susjedi zadovoljni su bodom koji ih vodi u drugi krug natjecanja

Jutro nakon susjedskog derbija na Svjetskom rukometnom prvenstvu između Srbije i Hrvatske koji je završio bez pobjednika 24:24 srbijanski mediji zrače zadovoljstvom zbog rezultata i činjenice da su uspjeli osigurati drugi krug. Ipak, postoji i mala doza žalosti jer su ispustili pobjedu u posljednjim trenucima utakmice.

'Izabranici Veselina Vukovića su u većem dijelu utakmice igrali čvrstu i organiziranu obranu, no Hrvati su je znali probiti na svoj klasični način preko Balića i Vorija. U 51. minuti imali smo vodstvo 23:21, pa nakon toga 24:22, no hrvatski su rukometaši iskoristili srpske poklone i izjednačili na 24:24. Nismo iskoristili ni posljednji svoj napad, no na svu sreću i Stanić je obranio udarac Balića iz daljine', stoji u Mondu.

Blic.rs piše da je ogled Srbije i hrvatske bio uzbudljiv i neizvjestan do kraja.

'Ostaje šteta što Srbija u posljednjih sedam, osam minuta nije uspjela uvećati zasluženo vodstvo od dva gola razlike', stoji u izvještaju Blica.

'Srpski rukometaši odigrali su protiv doprvaka Europe i svijeta najbolju utakmicu na ovom prvenstvu, a u završnici su propustili priliku i za pobjedu. Srbija je imala pet minuta prije kraja dva gola razlike, ali na kraju nije uspjela postići gol i Hrvati su izborili remi', stoji u izvještaju portala b92.net.