'KOCKICE' NA TRIBINAMA

Hrvatske rukometaše bodre tisuće navijača

14.01.2011 u 08:29

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši oduvijek su imali odličnu podršku na velikim natjecanjima. Ništa drukčije ne bi smjeli biti ni u Švedskoj gdje danas (18 sati) u Malmöu Golužini izabranici igraju prvu utakmicu s Rumunjskom

Bez obzira na to što Švedska nije u 'susjedstvu', a većina stanovnika Lijepe Naše jedva spaja kraj s krajem, izravna potpora hrvatskim rukometašima neće izostati.

No u prvom krugu srebrne s posljednjeg Svjetskog prvenstva podržat će ponajviše Hrvati koji žive u Švedskoj. Samo u Malmöu i njegovoj okolici više je od pet tisuća naših ljudi, a dobar dio njih neće propustiti priliku da vidi Hrvatsku u kojoj nakon osam godina na klupi neće sjediti Lino Červar.

'Crveno-bijele' kockice i hrvatske zastave protiv Rumunjske bit će neizostavni dekor u Malmö Areni koja za sportske događaje ima kapacitet od 12.500 gledatelja.

Ne treba zaboraviti da će biti i onih koji će i iz Hrvatske potegnuti u skandinavsku zemlju, a taj broj će se povećavati kako će se približavati utakmice koje vode u borbu za medalju.