HRABRA IZJAVA

Srpski izbornik: Tresnut ćemo Hrvatsku!

12.01.2011 u 10:02

Bionic
Reading

Kako se približava početak svjetskog rukometnog prvenstva, tako su igrači i izbornici reprezentacija sve nabrušeniji i jedva čekaju početak. I kako to obično biva, svi su posebno željni skinuti skalp favoritima. Tako je srpski izbornik najavio kako njegovi igrači mogu tresnuti Hrvatsku

Svjetsko rukometno prvenstvo što se igra u Švedskoj je pred vratima. Većina reprezentacije već je doputovala na odredište i polako se priprema za natjecanje. Hrvatska je smještena u skupinu C, gdje će joj najveći protivnici uz Dansku biti i Srbija.

Hrvatsku mnogi vide kao favorita za osvajanje zlata, no srpskog izbornika Veselina Vukovića ne zabrinjava činjenica da se nalaze u grupi s ponajboljom rukometnom reprezentacijom svijeta.

'Od igrača zahtijevam da daju svoj maksimum, a tada im ni poraz nitko ne može zamjeriti. Ne podcjenjujemo nikoga, ali niti precjenjujemo, jer ova momčad može svakog dobiti. Nismo u situaciji da kažemo kako ćemo sve razbiti, ali ne vidim zašto ne bismo mogli tresnuti Dance i Hrvate. Odmah bih potpisao da u drugi krug uđemo s dva boda i to ona iz ogleda s Hrvatskom. U sportu je potrebno imati puno sreće i mi u Švedskoj ćemo je tražiti', kazao je izbornik Vuković.