SLAVLJE U ZAGREBU

Rukometaši proslavili broncu uz tambure i cigare

30.01.2012 u 09:15

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši negdje oko jedan sat iza ponoći doputovali su u Zagreb s brončanom medaljom osvojenom na Europskom prvenstvu u Srbiji. Ni kasni dolazak ni hladna noć nisu ih omeli u tome da naprave dobru feštu

Nakon dva srebra hrvatska je rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu u Srbiji osvojila broncu i tako zaokružila broj na deset medalja na velikim natjecanjima. Iako su dosadašnje generacije obično nakon poraza u polufinalu krahirale te onda i izgubile u borbi za treće mjesto, ova generacija, u kojoj je Marko Kopljar izabran u najbolju sedmorku prvenstva, to nije ponovila.

Hrvatska je u borbi za treće mjesto u nedjelju svladala Španjolsku i tako osvojila jubilarnu desetu medalju na velikim natjecanjima. 'Kauboji' su s medaljama oko vrata stigli u Zagreb oko jedan iza ponoći te su slavili u cafe baru Kvak. Uz tambure i cigare, hrvatski su rukometaši proslavili brončanu medalju, a među najveselijima bio je Ivan Čupić, koji se primio i tamburice, dok je izbornik Slavko Goluža u trenucima slavlja zapalio cigaru.